Fișa de Proiect

" Reabilitare spatii verzi zona rezidentiala Gara de Nord "

Nota Comisiei

Propunerea nu intra in aria de competenta a Municipalitatii. Conform Regulamentului , proiectul va fi transmis spre analiza Primariei Sectorului 1.

I. INFORMATII GENERALE DESPRE PROIECT

Reabilitare spatii verzi zona rezidentiala Gara de Nord
Spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii
Zona Gara de Nord - Ministerul Transporturilor
1 luna
Locuitorii din zona rezidentiala Gara de Nord


Iniţiatorul proiectului
Rosoiu
Laurentiu


II. DESCRIEREA PROIECTULUI

Reabilitarea parcului situat intre Gara de Nord si Ministerul Transoporturilor si transformarea zonei intr-o zona reprezentativa pentru principala poarta de intrare in Capitala.
Locuitorii din zona rezidentiala din jurul Garii de Nord, si orasul Bucuresti - prin infrumusetarea principalei sale porti de intrare.
1. Reproiectarea parcului
2. Reamenajarea
3. Relansarea noii sale imagini
Zona rezidentiala din jurul Garii de Nord este saraca in spatii verzi / de relaxare si in locuri de joaca pentru copii, iar spatiul situat intre Gara de Nord si Ministerul Transporturilor este singurul cat de cat mare in zona.
Important este insa si castigul de imagine al Bucurestiului prin modernizarea zonei inconjuratoare a Garii de Nord - principala poarta de intrare in Capitala.
Reabilitarea zonei de spatiu verde / relaxare si, eventual, constructia unui loc de joaca pentru copii si castigul de imagine al Bucurestiului prin modernizarea zonei inconjuratoare a Garii de Nord - principala poarta de intrare in Capitala.


III. BUGETUL ESTIMATIV AL PROIECTULUI

200.000