Fișa de Proiect

" Parc Prelungirea Ghencea ( zona fostelor sere) "

Nota Comisiei

Proiectul nu indeplineste criteriile de eligibilitate conform regulamentului campaniei cap. 1 art.3.
Terenurile fostelor Sere Ghencea nu se afla in administrarea Municipiului Bucuresti, sectiuni din aceste terenuri fiind notificate cf Legii 18/1991.

I. INFORMATII GENERALE DESPRE PROIECT

Parc Prelungirea Ghencea ( zona fostelor sere)
Spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii
SECTORUL 6
1-2 ani
Toti locuitorii din zona Prelungirea Ghencea


Iniţiatorul proiectului
Chioseaua
Bogdan


II. DESCRIEREA PROIECTULUI

Scopul este de a face spatii de joaca pentru copii, spatii de relexare pentru adulti si terenuri de sport ( fotbal bascket...)pentru toata lumea. Aceste spatii lipsesc cu desavarsire din aceasta zona si este absolut necesar construirea acestui parc.
Toata populatia din aceasta zona, care este destul de mare si este in continua crestere datorita construirii de noi locuinte.
Exista spatiu disponibil pentru aceast proiect. Tot ce trebuie sa se intample, este ca primaria sa se implice pentru realizarea lui. Este vorba doar de un parc, care n-ar costa primaria foarte multi bani si care ar aduce foarte multe beneficii locuitorilor din zona.
In aceasta zona nu exista un parc, cum de altfel nu exista nici scoala nici gradinita nici o amarta de sosea cu doua benzi pe sens.... si lista poate continua. Cel mai apropiat parc este parcul Moghioros care se afla la aprox 5 km distanta de acea zona. Sunt foarte multi locuitori care ar beneficia de avantajele construirii unui parc in aceasta zona.
-Cresterea calitatii vietii locuitorilor din zona prelungirea ghencea.

- fluidizarea traficului. Mai ales in weekend, locuitorii din zona, care vor sa mearga intr-un parc sunt nevoiti sa plece cu masina personala.

-infrumusetarea zonei

-incurajarea copiilor de a iesii in parc sa faca miscare, avand ca rezultat sanatatea lor


III. BUGETUL ESTIMATIV AL PROIECTULUI

200000 euro